logo

De ce site-ul nostru?

Pentru ca poti returna produsele comandate in maxim 30 de zile:
Daca produsul nu este conform cu specificatiile de pe site, nu sunt functionale, coletele prezinta deteriorari, sau produsele  v-au fost livrate gresit, le puteti returna gratuit.
Fiecare dintre noi poate gresi la un moment dat, indiferent de cate masuri de precautie ne-am lua. Stim de asemenea ca e posibil ca la un moment dat sa facem o alegere mai putin inspirata. Acum puteti sta linistit. Puteti sa ne trimiteti produsele comandate inapoi intr-un termen maxim de 30 de zile de la cumparare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Noi iti vom da banii inapoi pana la ultimul banut, sau iti vom trimite alte produse, in functie de dorinta dumneavoastra. Totul pe cheltuiala noastra. Mai multe detalii gasiti in sectiunea Politica de returnare sau FAQ.

Pentru ca avem o gama vasta de produse:
Magazinul nostru virtual se adreseaza tuturor categoriilor de utilizatori de scule pentru prelucrarea lemnului si a PAL-ului. Produsele ce se regasesc aici sunt dedicate atat celor din categoria prelucrarii primare a lemnului, cat si celor ce produc mobila din lemn masiv sau mic mobilier din PAL. Din dorinta de a fi mai aproape de dumneavoastra si de nevoile pe care le aveti, am decis sa deschidem acest magazin, unde puteti gasi toata gama de scule atat profesionale cat si hobby, incepand de la panze circulare si terminand cu scule diamantate.

Pentru ca avem consultanta online de specialitate:
Daca ai o problema in productie, nu ezita a ne contacta si pe noi. Chiar daca ai nevoie doar de o opinie, sau doresti sa pui o intrebare, noi iti stam la dispozitie. Contacteaza-ne telefonic, sau online prin Messenger sau Skipe, sau pe mail.

Pentru ca avem consultanta la sediul dumneavoastra:
Daca problemele dumneavoastra nu pot fi rezolvate online sau telefonic, ne putem deplasa si la sediul dumneavoastra. Daca produsele comandate sunt fragile si credeti ca nu se pot trimite prin firmele de curierat, sau daca greutatea acestora este mare, venim noi cu ele la  dumneavoastra.
La ora actuala avem 8 consultanti tehnici pe teren si o retea de distributie cu acoperire nationala.
Pune-ne la incercare.

Pentru ca avem productie proprie pentru scule speciale:
Nu ai gasit in paginile site-ului nostru sculele de care ai nevoie? Inseamna ca poate ai nevoie de ceva special. Noi te putem ajuta. Avem posibilitatea de a executa la comanda orice fel de scula pentru prelucrarea lemnului si a PAL-ului. Tot ceea  ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti un e-mail in care sa ne descrieti produsul de care aveti nevoie, un numar de telefon unde va putem contacta, iar noi va vom suna pentru a pune la punct impreuna, detaliile tehnice si oferta de pret. Departamentul nostru tehnic va proiecta produsul in functie de necesitatile particulare ale dumneavoastra. Comanda va fi executata dupa ce avem acceptul referitor la detaliile tehnice si oferta trimisa de catre noi prin e-mail

Pentru ca executam servicii de ascutire si replacare:
Fie ca este un produs cumparat de la noi sau nu, datorita faptului ca avem departamentul nostru propriu de productie, va putem oferi si servicii de ascutire si replacare la toata gama de scule. Dumneavoastra adunati toate sculele ce necesita aceste servicii si sunati-ne pentru a ne pune de comun acord cu oferta de pret si modalitatile de transport.
 
Pentru ca poti sa vezi pareri despre produsele cumparate:
In curand vom avea in cadrul magazinului virtual o sectiune de forum, unde va veti putea exprima parerile si opiniile despre produsele noastre, veti putea pune intrebari tehnice la care va vom raspunde promt.