logo

Despre noi

PRIMUL MAGAZIN VIRTUAL DE SCULE PROFESIONALE PENTRU PRELUCRAREA LEMNULUI

Magazinul este conceptia si proprietatea firmei S.C Technowood SRL. Acesta se adreseaza tuturor categoriilor de utilizatori de scule pentru lemn si PAL. Produsele care se regasesc aici sunt dedicate atat celor din categoria prelucrarii primara, cat si celor din categoria producatorilor de mobila sau a celor ce produc mic mobilier. Din dorinta de a fi mai aproape de dumneavoastra si de nevoile pe care le aveti, am decis sa deschidem acest magazin in care veti putea gasi toata gama de scule atat profesionale cat si hobby, incepand de la panze circulare si terminand cu scule diamantate. Deoarece suntem o firma deschisa total clientilor nostri, avem deosebita placere sa va oferim si preturile produselor. Suntem singura firma din Romania care nu se teme de concurenta si ofera posibilitatea clientilor nostri sa cunoasca intreaga oferta de preturi.

Telul nostru este ca dumneavoastra sa puteti alege cat mai rapid si usor solutia ideala pentru rezolvarea problemelor din productie. Dorim ca produsele şi serviciile oferite de noi sa constituie un nivel de referinţa din punct de vedere calitate/preţ. Pentru noi, cel mai important lucru este satisfacerea tuturor cerinţelor clientului, servirea ireproşabilă a acestuia, încrederea reciprocă. Pentru a reuşi, analizăm permanent cerinţele, dorinţele, necesităţile clientului, oferindu-i apoi cele mai bune solutii .

Pentru a oferi o gama completa de produse la cele mai inalte standarde de calitate , firma noastra colaboreaza cu parteneri din Israel, Italia , Germania, Austria , Elvetia, pentru o gama de produse care necesita tehnologii noi de fabricatie.
Aceste produse sunt de o calitate superioara, avand preturi competitive pe piata romaneasca.
Toate produsele sunt realizate la standarde si calitate europeana, si de asemenea asiguram un service prompt si de calitate.

Deoarece avem si productie proprie, firma asigura si servicii de replacare , ascutire , reprofilari la cererea clientului.
Compartimentul tehnic al firmei va sta la dispozitie cu datele tehnice de care dispunem pentru produsele comercializate de firma noastra.


S.C. Technowood S.R.L.
Str Carpatilor nr 60
Platforma Industriala Metrom Hala Scularie
Brasov, Cod: 500269

C.I.F: RO 17077351   R.C: J08/3069/2004
Banca Transilvania Brasov
Iban: RO75BTRL00801202K17640XXGalerie foto